вівторок, 5 січня 2016 р.

Третій розділ збірки авторських творів

 «Новорічне диво» складали оповідання.



Новорічне диво! Це коли падають сніжинки із-за хмар. Це коли вулиці світяться яскравими вогниками. Всі танцюють, співають, веселяться.
         Незабаром Новий рік. Ми дуже чекаємо дива!
Гордійчук Василь


На Новий рік Дід Мороз поклав нам з сестричкою подарунки під ялинку. Ми сиділи за святковим столом і весело розмовляли, раділи своїм подарункам. Через деякий час під ялинкою ми побачили нові подарунки і здивувалися. Як Дід Мороз непомітно їх знову поклав?
         А мама сказала, що це справжнє диво!
Кучинський Дмитро


Новорічне диво – яке чудове слово, його чекає кожен з нас. Від того часу, коли до нас завітає Святий Миколай, який являється вночі й виконує наші мрії. Він несе наші побажання в далеку країну-казкову, засніжену, з кришталевими льодовими замками, із суворою, холодною сніговою королевою, доброю красунею, онучкою Діда Мороза – Снігуронькою. Там біля кришталевих льодяних замків, стоять чарівні сани запряжені оленями, які понесуть в далеку далечінь кожному з нас наші мрії та побажання. В цей день все заповнюється чарами. Снігова королева посипає снігом усе навколо, покриваючи землю білим покривалом. Сніжинки світяться на сонці мов зірочки. Дід Мороз, стукаючи своїм посохом, сковує дзеркальним льодом ріки і ставки, розмальовує вікна чарівними візерунками і дає надію нам, що ось прийде та мить, коли годинник проб’є  12 годину ночі і ми від радості будемо кричати «Ура!» та отримувати чудові подарунки.
Чарівною паличкою Снігова королева поверне кожного героя-вояка, який захищає нашу землю, в теплі домівки, в обійми своїх рідних. Хай новий рік принесе  мир, добро, злагоду, добробут кожному з нас. Будьте усі здорові й щасливі у 2016 році.
Миронюк Іван


Це все сталося в одному невеличкому місті в сімї Петренків під Новий рік. Батька Лізи та Роми забрали в АТО, а мати захворіла. За дітьми доглядала бабуся. Рома і Ліза дуже сумували за батьками. Вони вирішили написати листа Діду Морозу. В них було бажання, щоб на новорічні свята бути разом з татком і матусею, а маленькому Ромчику – велосипед. Проходили сумні дні. Бабуся дуже хвилювалася і втомлювалася.
 І ось сталося новорічне диво. Матусі допомогли лікаря, і вона стала одужувати. А коли всі прикрашали ялинку, готували смакоту, хтось постукав у двері. На порозі стояв татко з подарунками. Діти повірили у дива.
Сметанська Анастасія



Відлетіли птахи в теплі краї, а діти милуються снігом, який повільно кружляє у морозному повітрі. Всі дуже радіють, що незабаром будемо прикрашати ялинку, святкувати Новий рік та кататися на лижах, санчатах і ковзанах.
Це справжнє «новорічне диво»!
Троян Єлизавета



Новий рік – це дивовижне свято. За тиждень до нього я завжди із батьками прикрашаю ялинку. Прикраси до неї ми робимо самостійно із кольорового паперу та картону.
Новорічну ніч називають чарівною та казковою. Моя сім’я завжди святкує Новий рік весело та у родинному колі. В цю ніч збуваються всі мрії та побажання. За п’ять хвилин до настання Нового року, ми загадуємо бажання. Якщо сильно вірити в диво, то воно обов’язково здійсниться. Мрії, що збулися, є новорічним дивом, яке робить нашу смію щасливою!
Рябенький Артьом


Прийшла зима. Вона просто зачаровує своєю красою. Падає білий пухнастий сніг. Лютує мороз, малює на вікнах візерунки. З самого ранку дерева вже усипані інієм, який виграє на сонці мільйонами різнобарвних діамантів.
Взимку ми відзначаємо найцікавіші свята – Новий рік та Різдво. Вони приносять нам радість та багато подарунків.
         А як чекають на зиму діти. Можна  покататися на санчатах, і на лижах, і на ковзанах, пограти в сніжки та зліпити снігову бабу. Зима дарує нам багато краси, веселощів та незвичайні дива.
Таужнянський Тимофій



Немає коментарів:

Дописати коментар